Imagen 1 de 6
Imagen 2 de 6
Imagen 3 de 6
Imagen 4 de 6
Imagen 5 de 6
Imagen 6 de 6
Active Pro Recovery Salengei
Mescla de proteïna vegetal procedent del pèsol i del cacau i pèptids de col·lagen de peix que contribueix a conservar i millorar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals. Cada dosi de 40 g aporta 23 g de proteïna, 5 g de col·lagen i 3,2 g BCAA’s.
En l'organisme, el col·lagen és present en la pell, els ossos i les articulacions. El col·lagen Naticol® procedeix de la pell i escates del peix. En haver estat hidrolitzat té un baix pes molecular, la qual cosa facilita la seva absorció.
Els flavonoles del cacau ajuden a mantenir l'elasticitat dels vasos sanguinis. L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària de 200mg de flavonoles del cacau. 40g d'aquest producte aporten més de 1000 mg de flavonoles del cacau.
Les proteïnes contribueixen a conservar i augmentar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals.
Beneficis:
Aquelles persones que vulguin augmentar l'aportació de proteïnes de la seva dieta.
Altament recomanada per a esportistes després d'un entrenament ja que pot restaurar i promoure la massa muscular.
Per a persones que vulguin controlar el seu pes.
Per a persones de la tercera edat amb problemes de deglució o alimentació.
Per a recuperar-se d'un període de convalescència.
Per a persones que es troben en èpoques de major demanda proteica (embaràs, menopausa, osteoporosi, feblesa muscular, creixement).
Ingredients:
Aïllat de proteïna de pèsols 43,5% (Pisum Sativum), Cacau BIO (ecològic) en pols semi desgreixat 43,5% i pèptids de col·lagen de peix 13% (Naticol, tipus I I III).
Els ingredients ecològics representen el 87% del total d'ingredients d'origen agrícola (Proteïna de pèsols i Cacau).
Mescla de proteïna vegetal procedent del pèsol i del cacau i pèptids de col·lagen de peix que contribueix a conservar i millorar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals. Cada dosi de 40 g aporta 23 g de proteïna, 5 g de col·lagen i 3,2 g BCAA’s.
En l'organisme, el col·lagen és present en la pell, els ossos i les articulacions. El col·lagen Naticol® procedeix de la pell i escates del peix. En haver estat hidrolitzat té un baix pes molecular, la qual cosa facilita la seva absorció.
Els flavonoles del cacau ajuden a mantenir l'elasticitat dels vasos sanguinis. L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària de 200mg de flavonoles del cacau. 40g d'aquest producte aporten més de 1000 mg de flavonoles del cacau.
Les proteïnes contribueixen a conservar i augmentar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals.
Beneficis:
Aquelles persones que vulguin augmentar l'aportació de proteïnes de la seva dieta.
Altament recomanada per a esportistes després d'un entrenament ja que pot restaurar i promoure la massa muscular.
Per a persones que vulguin controlar el seu pes.
Per a persones de la tercera edat amb problemes de deglució o alimentació.
Per a recuperar-se d'un període de convalescència.
Per a persones que es troben en èpoques de major demanda proteica (embaràs, menopausa, osteoporosi, feblesa muscular, creixement).
Ingredients:
Aïllat de proteïna de pèsols 43,5% (Pisum Sativum), Cacau BIO (ecològic) en pols semi desgreixat 43,5% i pèptids de col·lagen de peix 13% (Naticol, tipus I I III).
Els ingredients ecològics representen el 87% del total d'ingredients d'origen agrícola (Proteïna de pèsols i Cacau).