Imagen 1 de 1
Immun'âge Maxi 60 sobres
Complement alimentici 100% FPP®. Preparació de Papaia Fermentada per un procés de fermentació japonès de 10 mesos.
Immun’*Âge® és un producte recomanat pel Premi Nobel de Medicina, el professor Luc Montagnier†.
El procés darrere de Immun’*Âge® comença a l'Illa Gran de Hawaii, on es conreen les papaies.
Aquestes papaies (Carica papaia) estan certificades com a organismes no modificats genèticament pel Departament d'Agricultura de l'Estat de Hawaii.
L'Institut de Recerca Osato (Gifu, el Japó) ha aconseguit combinar els beneficis de la papaia (Carica papaia) i els dels aliments fermentats amb el seu procés de fermentació patentat. Aquest procés de 10 mesos transforma la fruita en FPP® (preparació de papaia fermentada).
Osato Laboratory Inc. porta 25 anys produint la FPP® al Japó sota els més alts estàndards de qualitat. Es comercialitza únicament sota la marca Immun’*Âge®, amb més de 15 milions de sobres venuts anualment a tot el món.
Les propietats de la FPP® han estat demostrades clínicament per més de 50 estudis publicats per científics i metges de tot el món, inclòs el Premi Nobel de Medicina de 2008.
Beneficis:
Per a aportar vitalitat i energia.
En processos de fatiga.
Ingredients:
100% preparat de papaia fermentada F.P.P.®. Sense additius químics ni conservants.
Certificacions de qualitat
ISO 9001: 2015 (producció)
ISO 14001: 2015 (mediambiental)
ISO 22000 i FSSC 22000: 2018 (màxim nivell de seguretat en gestió de seguretat alimentària)
Producte apte per a esportistes. Producte certificat ANTIDOPATGE.
Complement alimentici 100% FPP®. Preparació de Papaia Fermentada per un procés de fermentació japonès de 10 mesos.
Immun’*Âge® és un producte recomanat pel Premi Nobel de Medicina, el professor Luc Montagnier†.
El procés darrere de Immun’*Âge® comença a l'Illa Gran de Hawaii, on es conreen les papaies.
Aquestes papaies (Carica papaia) estan certificades com a organismes no modificats genèticament pel Departament d'Agricultura de l'Estat de Hawaii.
L'Institut de Recerca Osato (Gifu, el Japó) ha aconseguit combinar els beneficis de la papaia (Carica papaia) i els dels aliments fermentats amb el seu procés de fermentació patentat. Aquest procés de 10 mesos transforma la fruita en FPP® (preparació de papaia fermentada).
Osato Laboratory Inc. porta 25 anys produint la FPP® al Japó sota els més alts estàndards de qualitat. Es comercialitza únicament sota la marca Immun’*Âge®, amb més de 15 milions de sobres venuts anualment a tot el món.
Les propietats de la FPP® han estat demostrades clínicament per més de 50 estudis publicats per científics i metges de tot el món, inclòs el Premi Nobel de Medicina de 2008.
Beneficis:
Per a aportar vitalitat i energia.
En processos de fatiga.
Ingredients:
100% preparat de papaia fermentada F.P.P.®. Sense additius químics ni conservants.
Certificacions de qualitat
ISO 9001: 2015 (producció)
ISO 14001: 2015 (mediambiental)
ISO 22000 i FSSC 22000: 2018 (màxim nivell de seguretat en gestió de seguretat alimentària)
Producte apte per a esportistes. Producte certificat ANTIDOPATGE.