Immun'âge Maxi 60 sobres

0,00 €

Complement alimentici 100% FPP®. Preparació de Papaia Fermentada per un procés de fermentació japonès de 10 mesos.

Immun’*Âge® és un producte recomanat pel Premi Nobel de Medicina, el professor Luc Montagnier†.

El procés darrere de Immun’*Âge® comença a l'Illa Gran de Hawaii, on es conreen les papaies.

Aquestes papaies (Carica papaia) estan certificades com a organismes no modificats genèticament pel Departament d'Agricultura de l'Estat de Hawaii.

L'Institut de Recerca Osato (Gifu, el Japó) ha aconseguit combinar els beneficis de la papaia (Carica papaia) i els dels aliments fermentats amb el seu procés de fermentació patentat. Aquest procés de 10 mesos transforma la fruita en FPP® (preparació de papaia fermentada).

Osato Laboratory Inc. porta 25 anys produint la FPP® al Japó sota els més alts estàndards de qualitat. Es comercialitza únicament sota la marca Immun’*Âge®, amb més de 15 milions de sobres venuts anualment a tot el món.

Les propietats de la FPP® han estat demostrades clínicament per més de 50 estudis publicats per científics i metges de tot el món, inclòs el Premi Nobel de Medicina de 2008.

Beneficis:

  • Per a aportar vitalitat i energia.

  • En processos de fatiga.

Ingredients:

100% preparat de papaia fermentada F.P.P.®. Sense additius químics ni conservants.

Certificacions de qualitat
ISO 9001: 2015 (producció)
ISO 14001: 2015 (mediambiental)
ISO 22000 i FSSC 22000: 2018 (màxim nivell de seguretat en gestió de seguretat alimentària)
Producte apte per a esportistes. Producte certificat ANTIDOPATGE.

Complement alimentici 100% FPP®. Preparació de Papaia Fermentada per un procés de fermentació japonès de 10 mesos.

Immun’*Âge® és un producte recomanat pel Premi Nobel de Medicina, el professor Luc Montagnier†.

El procés darrere de Immun’*Âge® comença a l'Illa Gran de Hawaii, on es conreen les papaies.

Aquestes papaies (Carica papaia) estan certificades com a organismes no modificats genèticament pel Departament d'Agricultura de l'Estat de Hawaii.

L'Institut de Recerca Osato (Gifu, el Japó) ha aconseguit combinar els beneficis de la papaia (Carica papaia) i els dels aliments fermentats amb el seu procés de fermentació patentat. Aquest procés de 10 mesos transforma la fruita en FPP® (preparació de papaia fermentada).

Osato Laboratory Inc. porta 25 anys produint la FPP® al Japó sota els més alts estàndards de qualitat. Es comercialitza únicament sota la marca Immun’*Âge®, amb més de 15 milions de sobres venuts anualment a tot el món.

Les propietats de la FPP® han estat demostrades clínicament per més de 50 estudis publicats per científics i metges de tot el món, inclòs el Premi Nobel de Medicina de 2008.

Beneficis:

  • Per a aportar vitalitat i energia.

  • En processos de fatiga.

Ingredients:

100% preparat de papaia fermentada F.P.P.®. Sense additius químics ni conservants.

Certificacions de qualitat
ISO 9001: 2015 (producció)
ISO 14001: 2015 (mediambiental)
ISO 22000 i FSSC 22000: 2018 (màxim nivell de seguretat en gestió de seguretat alimentària)
Producte apte per a esportistes. Producte certificat ANTIDOPATGE.